3 Nieuwe Iveco Daily voor Brouwer Transport & Logistiek uit Mijdrecht

3 Nieuwe Iveco Daily voor Brouwer Transport & Logistiek uit Mijdrecht

Mijdrecht - 30 januari 2023

3 Nieuwe Iveco Daily voor Brouwer Transport & Logistiek uit Mijdrecht


Of het nu 1, 2 of meer dan drie voertuig gaat…Ook deze opdracht hebben we weer met trots verzorgd en geleverd! Vorige week vrijdag hebben wij drie nieuwe Iveco Daily’s afgeleverd aan Brouwer Transport & Logistiek in Mijdrecht. De bussen worden weer ingezet voor het distributiewerk in de BeNeLux.

De laadruimte is ingericht naar de specifieke wensen van de klant, waaronder vastzetstangen met rails in de vloer en plafond, als bijvoorbeeld een ADR kist. Voor de bescherming van de carrosserie, zijn er sidebars en backbars gemonteerd, gecombineerd met een RVS opstap. Dit maakt het vele in- en uitstappen voor de chauffeur een stuk veiliger én aangenamer.

Gekozen is voor de Daily 35S14 uitgevoerd met de bewezen HiMatic automatische versnellingsbak. Deze biedt de klant de beste combinatie op gebied van verbruik, comfort en reduceert zoveel mogelijk, d.m.v. de ECO modus, de CO2 uitstoot. Met deze opties en uitvoering, geeft dit voor deze missie een zeer gunstig ROC (Reparatie & Onderhouds Contract). 

Binnenkort worden de bussen nog voorzien van de reclame. Wij zijn benieuwd naar het resultaat! Dank aan Brouwer Transport & Logistiek voor het gestelde vertrouwen en opdracht.