Alltrucks Van Rijn partner van Smarttachograaf.nl

Alltrucks Van Rijn partner van Smarttachograaf.nl

Met de komst van het Europese Mobility Package, een nieuw pakket aan regels en wetgeving, staan er een hoop veranderingen op stapel voor veel transporteurs. Een van belangrijke regels is de invoering van een nieuwe generatie tachograaf. Deze 2e generatie slimme tachograaf registreert nog nauwkeuriger gegevens en positie van het voertuig. Ook zal cabotage regelgeving, het vervoer van goederen in een andere lidstaat, hiermee beter gecontroleerd kunnen worden. Dit zal moeten bijdragen aan eerlijke concurrentie tussen de verschillende EU landen. 

Om klanten, transporteurs en andere gebruikers van voertuigen met een tachograaf beter van informatie te kunnen voorzien, heeft Alltrucks Van Rijn zich aangesloten bij Smarttachograaf.nl. Deze website is een initiatief van Loven Trucks. Deze bedrijven behoren ook tot het Alltrucks Truck & Trailerservice netwerk. 

Klik hier voor Smarttachograaf.nl

Als partner van Smarttachograaf hebben wij een antwoord op veel vragen vanuit onze eigen klantenkring en bieden samen een netwerk aan waar niet alleen onze klanten, maar ook nieuwe een betrouwbare partner kunnen vinden voor het inbouwen van een nieuwere versie van de Slimme Tachograaf. 

Wij zijn erkende installateur en servicepunt van VDO tachografen. Ook voor het 2 jaarlijks ijken van een digitale tachograaf zijn wij al jaren een vertrouwd adres binnen De Ronde Venen.