BE Combinatie, BE Trekker en BE Oplegger te koop

Wij bieden diverse BE trekkersBE Trailer, Trailer, BE trekker oplegger en BE Oplegger aan voor verkoop. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een BE combinatie of wilt u meer weten over de mogelijkheden, aarzel niet en neem contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 0297-288711 of stuur ons een mail middels het contactformulier.

Meerdere BE trekker te koop bij Autobedrijf van Rijn - Mijdrecht. Inmiddels hebben wij meer dan 100 combinaties geleverd door heel Nederland! Wilt u een BE trekker kopen? U bent aan het goede adres bij ons.

Een BE trekker, BE oplegger, BE trekker oplegger of een BE trailer combinatie biedt een aantal voordelen:
  • Vereiste rijbewijs is B/E, geen chauffeurs diploma vereist tot 7500kg
  • Laadvermogen tot een totaalgewicht van de BE combinatie (BE Trekker / BE trailer) tot 10.000kg
  • Hoog laadvermogen BE combinatie, door een laag eigen gewicht.
  • Door zijn compacte bouw is de BE combinatie een uitstekend transport middel in de steden.

Ook onderhoud

Wij onderhouden alle merken bedrijfswagens; BE-trailers, BE oplegger, BE trekker oplegger en BE trekkers, waar we door de jaren heen de nodige ervaring in hebben opgedaan. Ook voor deze merken blijven wij investeren in kennis en apparatuur om onze klanten altijd goed te bedienen.

Graag vertellen wij in een persoonlijk gesprek nog meer over ons bedrijf, maar kijken we ook direct wat wij in uw bedrijfsmobiliteit kunnen bijdragen. Wij nodigen u uit onze website verder te bekijken, kijk vooral eens bij projecten om een impressie te krijgen wat wij met ons team kunnen realiseren.