BE Combinatie, BE Trekker en BE Oplegger te koop

Wij adviseren in-, en verzorgen de verkoop van BE trekkers, BE combinatie (BE trekker oplegger) en BE Oplegger. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een BE combinatie of wilt u meer weten over de (wettelijke) mogelijkheden, aarzel niet en neem contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 0297-288711 of stuur ons een mail middels het contactformulier.

De wet- en regelgeving omtrent BE combinatie, BE Trekker en BE Trailer / BE Oplegger kunnen complex zijn. Het is nog altijd een grijs gebied in de Nederlandse wet maar door onze jarenlange ervaring, kunnen wij u goed informeren. Naast reparaties, onderhoud en keuringen aan deze BE rijbewijs Trekker en Trailer combinaties, verkopen wij ook nieuwe en gebruikte BE combi.
Inmiddels hebben wij al vele BE combinaties geleverd door heel Nederland! Wilt u een BE trekker kopen? U bent aan het goede adres bij ons.

Een BE trekker, BE oplegger, BE trekker oplegger of een BE trailer combinatie biedt een aantal voordelen:
  • Vereiste rijbewijs is B/E, geen chauffeurs diploma vereist tot 7500kg
  • Laadvermogen tot een totaalgewicht van de BE combinatie (BE Trekker / BE trailer) tot ruim 9.000 kg. 
  • Hoog laadvermogen BE combinatie, door een laag eigen gewicht.
  • Door zijn compacte bouw is de BE combinatie een uitstekend transport middel in de steden.
Iveco Daily BE trekker is de meest verkochte BE trekker in Nederland. Het chassis en onderstel van de Iveco Daily leent zich het beste voor ombouw naar BE trekker. Wij hebben inmiddels al meerdere BE combinaties mogen leveren aan klanten in verschillende branches. Semi-dieplader voor bijvoorbeeld loonwerkers, autotransport oplegger voor autobedrijven tot gesloten trailer met trekker aan standbouw of transporteurs.

Een BE trekker kopen?

U bent bij ons aan het goede adres.

Maak direct een afspraak