Gemeente De Ronde Venen

Gemeente De Ronde Venen

Gemeente De Ronde Venen neemt nieuwe Iveco in gebruik.

Mijdrecht, januari 2017 – Vorig jaar, eind december 2016, ontving namens Gemeente De Ronde Venen, Jan van der Neut de sleutels van hun nieuwe Iveco Daily 50C15 uit handen van Albert van Rijn (IVECO van Rijn Mijdrecht). De nieuwe Iveco zal worden ingezet voor het rioolonderhoud.

Deze lichte vrachtwagen is met gepaste trots geleverd als chassis cabine aan Gemeente De Ronde Venen. De opbouw is geheel in eigen beheer ontwikkeld en opgebouwd door de gemeente medewerkers zelf, waardoor het een uniek voertuig is geworden en helemaal is ingericht voor hun werkzaamheden. Dit maakt het onderhoud van het riool en de rioolgemalen een stuk eenvoudiger. De wagen is voorzien van een kraan en hogedrukspuit met schoonwatertanks. Tevens is er een gereedschapkast aanwezig voor de nodige onderdelen. Hierdoor hebben de medewerkers alles bij de hand voor het onderhoud van het riool en het oplossen van storingen.

“Wij zijn erg verheugd met het gestelde vertrouwen in het merk Iveco en ons bedrijf. Het is altijd te waarderen wanneer een gemeente zoals de Ronde Venen kiest voor een lokale onderneming als de onze,” aldus Albert van Rijn. “We wensen de medewerkers van de Gemeente nogmaals een plezierig gebruik toe en zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan een prettige samenwerking!”