G.J. Derksen Infra

G.J. Derksen Infra

Kipper met laadkraan voor G.J. Derksen Infra

Eind februari kwam bij ons het nieuwe chassis binnen. Net iets meer dan 3 weken mochten wij hem al afleveren! Wij bouwden voor Derksen hun nieuwe IVECO Daily chassis op met een 3 zijdige kipper, hydraulische laadkraan en een opbergkist. Het frame voor de kist en de laadkraan hebben wij in onze werkplaats gemaakt.

Maar ook de signalisatie (LED flitslampen) en werklampen op de cabine en in de achterbalk heeft onze werkplaats gemonteerd. De zwaailamp is afneembaar, onder de tweezits bank is er een steun voorzien waar de LED zwaailamp opgeborgen kan worden. Alle extra verlichting wordt bediend met originele schakelaren in het dashboard. Dit zorgt ervoor dat ook alles in de cabine netjes en kwalitatief is afgewerkt.

De 3 zijdige kipper voorzagen wij nog op verzoek van de klant van vastzet ogen en buitenzijde van touwhaken om een afdeknet te kunnen spannen. De laadkraan en bediening daarvan hebben wij zo geplaatst, dat er zo’n ruim mogelijke aluminium opbergkist gebruikt kan worden.
Als basis van dit geheel is er gekozen voor de IVECO Daily 50C18H HiMatic. Technisch een 5.2 tons voertuig, maar te besturen op rijbewijs B ! Vanwege het ladderchassis, is IVECO de beste basis voor opbouwen zoals deze!

G.J. Derksen Infra is gespecialiseerd in GWW- en spoorwerkzaamheden. Het bedrijf is ervaren in de aanleg en het onderhoud van bedrijfsterreinen. G.J. Derksen Infra verhuurt materieel en levert materiaal, waarbij  eigen transportmiddelen worden ingezet, waaronder nu ook deze IVECO Daily.

Dank voor deze mooie opdracht! Wij zijn trots dit project van A tot Rijklaar te hebben mogen verzorgen.

Ook interesse voor een opbouw als deze? Een laadkraan? Een open laadbak? Neem contact met ons op en wij adviseren u graag verder.