HMS Aalsmeer

HMS Aalsmeer

Holland Materieel Service Aalsmeer gunde ons de mooie opdracht om in een korte tijd een nieuw voertuig te leveren. Het bedrijf gevestigd in Aalsmeer is gespecialiseerd in het verhuren én leveren van professioneel materieel. Hun 'oude' Mitsubishi Canter had eigenaar Ron Maijenburg verkocht, daarom zocht hij in kort tijdsbestek een vervangende bedrijfsauto met een open laadbak. Het Iveco Daily chassis en de open aluminium laadbak werden beiden uit voorraad geleverd. In onze werkplaats hebben wij het geheel samengesteld en verzorgden wij de keuring RDW. 

De Iveco Daily is uitgevoerd met een 160 PK motor en de HiMatic automaat! Verder hebben wij in de grille van de Daily LED flitsers van hoge kwaliteit opgebouwd. Ook de achterzijde werd voorzien van de nodige verlichting, waaronder LED werklampen die apart ingeschakeld kunnen worden. Handig bij het laden en lossen van professioneel bouwmaterieel of bijvoorbeeld een bouwsteiger! 

Wij van Van Rijn zijn tevreden met het resultaat, maar nog meer dat we deze uitdaging hebben mogen aangaan om binnen 3 weken een compleet nieuw voertuig te hebben kunnen leveren aan HMS Aalsmeer! Ron en medewerkers, dank je wel en heel veel nuttige kilometers in- en om Aalsmeer!