Grens Tempo
 
 
Sinds 1998 zijn we IVECO dealer
 
 
Bus Sketch1
 
Bus Sketch2

Uw bedrijfswagen dealer voor Iveco, be-trekker en trailer

  Heeft u vragen vul het formulier in en wij nemen contact met u op. klik hier !Form Icon
Sinds 1998 is Autobedrijf van Rijn een erkend reparateur, service en verkooppunt van IVECO. Steeds meer bedrijven met een bedrijfswagen weten hun weg te vinden naar de garage in Mijdrecht (Gemeente De Ronde Venen). We bedienen een groot gebied, met klanten uit bijvoorbeeld Amsterdam e.o., Aalsmeer e.o., Hilversum (’t Gooi), Woerden, Hoofddorp en Almere. Met onze haal- en breng service ontzorgen we onze klanten en maken we afstanden korter!

Naast dat we alle merken onderhouden en APK keuren, zijn we gespecialiseerd in Iveco Daily, BE aanhangers (BE trailers) en trekkers. Ook verzorgen we complete laadbak overbouw en/of opbouw op een chassis cabine. We hebben een breed netwerk aan oplossingen, voor u als ondernemer één aanspreekpunt!

 
We nodigen u uit ons foto-album te bekijken, om een impressie te krijgen wat wij voor u kunnen betekenen.
 
 
 
 
 
 Iveco

Ook voor originele IVECO parts kunt u bij ons terecht!

Originele Onderdelen van IVECO waarborgen dat de prestaties en de betrouwbaarheid van uw Daily, Cargo en Stralis ook op de lange duur behouden blijven. 

Ze voldoen aan de kwaliteitseisen van de fabrikant en worden gedurende één jaar gegarandeerd. Wanneer u daarnaast het onderhoud toevertrouwt aan de ervaren technici van het IVECO-dealernet, die uw voertuig door en door kennen, dan kunt u er op rekenen dat uw voertuig altijd in perfecte conditie verkeert. Die service geldt uiteraard ook voor de onderdelenvoorziening. Onderdelen die niet op voorraad zijn, worden in de meeste gevallen binnen 16 tot 24 uur geleverd. 

Iveco onderdelen

 

 
Iveco groot
 
Iveco Rood
 
Iveco Wit
 
Iveco Geladen
 
 

Border

link