Uw bedrijfswagen dealer, verkoop, service en onderhoud

Uw bedrijfswagen dealer voor verkoop van nieuwe en gebruikte IVECO

Onze passie voor bedrijfsauto's gaat al ver terug, al voordat Autobedrijf van Rijn in Mijdrecht officieel toetrad tot het officiële netwerk van IVECO bedrijfswagens. Sinds 1998 zijn wij een erkend servicepartner, reparateur en verkooppunt van Iveco Daily lichte vrachtwagens maar ook van Iveco Be Trekker. Iveco heeft een ruim aanbod aan echt sterke voertuigen, zoals de IVECO Daily, EuroCargo, Trakker, Stralis en zijn opvolger de S-way. Wij weten de weg binnen het IVECO aanbod.

Iveco ontstond in 1975 uit een fusie tussen 5 verschillende bedrijven in Italië, Frankrijk en Duitsland. In eerste instantie produceerde Iveco bestelauto's. Maar vanaf 1981 werden aan deze productie (kleine) vrachtwagens toegevoegd.

Carrosserie bouw en aanpassingen

Daarnaast repareren en onderhouden wij ook de nodige aanbouwdelen welke je op bedrijfswagens tegenkomt, zoals laadkranen en laadliften. Verder leveren wij compleet nieuwe gesloten laadbakken en open laadbakken. Bestaande laadbakken kunnen wij ook aanpassen en of verbouwen op uw nieuwe voertuig.

Originele IVECO-onderdelen

Ook voor originele IVECO Parts kunt u bij ons terecht. Originele onderdelen van IVECO Trekker waarborgen dat de prestaties en de betrouwbaarheid van uw Daily, EuroCargo, Trakker en Stralis ook op de lange duur behouden blijven. Ze voldoen aan de kwaliteitseisen van de fabrikant en worden gedurende één jaar gegarandeerd. Wanneer u daarnaast het onderhoud toevertrouwt aan de ervaren technici van het IVECO-dealernet, die uw voortuig door en door kennen, dan kunt u erop rekenen dat uw voertuig altijd in perfecte conditie verkeert. De service geldt uiteraard ook voor de onderdelenvoorziening. Onderdelen die niet op voorraad zijn worden in de meeste gevallen binnen 16 tot 24 uur geleverd.

Altijd dichtbij

Wij zijn goed bereikbaar in de Ronde Venen en tot ver daarbuiten; denk hierbij aan Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, De Kwakel, Hilversum, Weesp, Woerden, Hoofddorp en zelfs Almere. Door onze haal- en brengservice helpen wij onze klanten en maken we de afstanden voor u nog korter.

Maak direct een afspraak