Uw bedrijfswagen service en onderhoud dealer voor IVECO Trekker

Onze binding met bedrijfsauto's gaat al ver terug, al voordat Autobedrijf van Rijn in Mijdrecht officieel toetrad tot het officiële netwerk van IVECO bedrijfswagens. Sinds 1998 zijn wij een erkend servicepartner, reparateur en verkooppunt van Iveco Daily lichte vrachtwagens maar ook van Iveco BE trekker. Iveco heeft een ruim aanbod aan echt sterke voertuigen, zoals de IVECO Daily, EuroCargo, Trakker en Stralis. Wij weten de weg binnen het IVECO aanbod. Nog altijd weten dagelijks bedrijven en instellingen met een bedrijfswagen de weg te vinden naar ons bedrijf.

Iveco ontstond in 1975 uit een fusie tussen 5 verschillende bedrijven in Italië, Frankrijk en Duitsland. In eerste instantie produceerde Iveco bestelauto's. Maar vanaf 1981 werden aan deze productie (kleine) vrachtwagens toegevoegd. De Iveco Daily / Iveco BE trekker is momenteel zeer populair maar ook de Stralis is nog altijd een geliefd model.

Onderhoud van alle merken bedrijfswagens bij Van Rijn Autobedrijf
Naast Iveco / Iveco trekker, onderhouden wij ook andere merken bedrijfswagens.

Carrosserie bouw en aanpassingen
Daarnaast repareren en onderhouden wij ook de nodige aanbouwdelen welke je op bedrijfswagens tegenkomt, zoals laadkranen en laadliften. Verder leveren wij compleet nieuwe gesloten laadbakken en open laadbakken. Bestaande laadbakken kunnen wij ook aanpassen en of verbouwen op uw nieuwe voertuig.

Iveco trekker - Iveco BE trekker
Het aanpassen / ombouwen van uw IVECO Daily, Eurocargo, Trakker of Stralis is ook een expertise die Autobedrijf van Rijn tot in detail beheerst.

Originele IVECO-onderdelen
Ook voor originele IVECO Parts kunt u bij ons terecht. Originele onderdelen van IVECO (Iveco trekker) waarborgen dat de prestaties en de betrouwbaarheid van uw Daily, EuroCargo, Trakker en Stralis ook op de lange duur behouden blijven. Ze voldoen aan de kwaliteitseisen van de fabrikant en worden gedurende één jaar gegarandeerd. Wanneer u daarnaast het onderhoud toevertrouwt aan de ervaren technici van het IVECO-dealernet, die uw voortuig door en door kennen, dan kunt u erop rekenen dat uw voertuig altijd in perfecte conditie verkeert. De service geldt uiteraard ook voor de onderdelenvoorziening. Onderdelen die niet op voorraad zijn worden in de meeste gevallen binnen 16 tot 24 uur geleverd. 

Altijd dichtbij
Wij zijn goed bereikbaar in de Ronde Venen en tot ver daarbuiten; denk hierbij aan Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, De Kwakel, Hilversum, Weesp, Woerden, Hoofddorp en zelfs Almere. Door onze haal- en brengservice helpen wij onze klanten en maken we de afstanden voor u nog korter.

Wij hebben een breed netwerk aan oplossingen voor u als ondernemer en één aanspreekpunt.