Nieuwe Daily MY 2022

Nieuwe Daily MY 2022

Nieuwe IVECO Daily 2022: het slimme voertuig dat de business van de klant toekomstbestendig maakt!

IVECO presenteerde de nieuwe Daily aan haar dealernetwerk en de internationale pers tijdens een live digitaal evenement gestreamd op haar IVECO Live Channel platform. De nieuwste evolutie van de Daily-familie van lichte bedrijfsvoertuigen slaat een nieuwe weg in en introduceert nieuwe adaptieve en intelligente oplossingen die interactie en samenwerking met de bestuurder en eigenaar naar een nieuw niveau brengen, waardoor het voertuig een echte metgezel wordt in zakelijk succes.

De state-of-the-art motortechnologie en het nabehandelingssysteem zorgen ervoor dat de volledige Euro 6-D Final en Euro VI-E in reële omstandigheden en voor de levensduur (Conformity Factor =1) vóór de regelgeving worden nageleefd. De geoptimaliseerde 2,3-liter motor levert tot 6% brandstofbesparing en verbetert de veelzijdigheid van de Daily met een koppeltoename tot 15% voor veeleisende toepassingen.

De IVECO Driver Pal: IVECO’s vocale en digitale “Driver Companion” aan boord gebouwd op Amazon Web Services en Amazon Alexa

Het geavanceerde project van IVECO, gebouwd op Amazon Web Services (AWS), zet nieuwe normen in innovatieve diensten voor chauffeurs door een spraak gestuurde vaardigheid te introduceren via Amazon Alexa.

IVECO Driver Pal, de nieuwe Driver Companion die bestaat uit de MYIVECO- en MYCOMMUNITY-vaardigheden, stelt de bestuurder in staat om zijn digitale leven aan boord te brengen en te communiceren met zijn voertuig en de chauffeursgemeenschap door spraakopdrachten via Amazon Alexa, wat zorgt voor een comfortabele, veiligere en stressvrije rijervaring.

De IVECO Driver Pal tilt connectiviteit naar een hoger niveau en biedt ook toegang tot het groeiende portfolio van IVECO ON-digitale diensten van het merk via spraakopdrachten, evenals het uitgebreide portfolio van Amazon Web Services en Amazon Alexa-functies.

AIR-PRO intelligente ophanging: een uniek soepele en comfortabele aandrijving

De nieuwe Daily introduceert de revolutionaire AIR-PRO pneumatische ophanging, die zich voortdurend aanpast aan de omstandigheden om een uniek soepele en veilige rit voor bestuurder en lading te leveren. De exclusieve AIR-PRO “Continuous Damping Control” (CDC) unit reageert vrijwel direct op het wegdek en berekent elke 10 milliseconden de ideale druk op elke schokdemper om de beste dynamische reactie te leveren. De lagere trillingen, verminderd met 25%, dragen verder bij aan een uiterst comfortabele rijervaring.

Het intelligente AIR-PRO-systeem past zich ook aan de eisen van de bestuurders aan en geeft hen controle over het gedrag van de ophanging. Ze kunnen ervoor kiezen om comfort prioriteit te geven
met de soft-instelling; selecteer Belasting om de hantering en rolregeling in volledige belasting omstandigheden te optimaliseren; of laat het over aan de zelfaanpassing-parameters van het systeem met de instelling Auto. De AIR-PRO-ophanging past zich aan de voertuigbelasting aan, waardoor het voertuig 30% minder overhelt in bochten, waardoor de veiligheid van de bestuurder wordt verbeterd en de belasting wordt beschermd.

De AIR-PRO-ophanging maakt het laden en lossen eenvoudig en efficiënt en past de hoogte van het chassis van het voertuig in minder dan 10 seconden aan. Een geheugenfunctie zorgt er ook voor dat de uitlijning met de meest gebruikte laaddocks wordt onthouden, waardoor het nog gemakkelijker wordt om het voertuig klaar te maken. Het air-pro intelligente systeem is eenvoudig te bedienen via een speciale draaischakelaar op het dashboard en nieuwe, intuïtieve TFT-graphics.