S&P Aalsmeer

S&P Aalsmeer

S&P Clever Reinforcement Company uit Aalsmeer had voor ons een leuke opdracht; Zij waren op korte termijn op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig, met een open laadbak. Voorkeur ging uit naar luchtvering en een automaat. Hun huidige bedrijfswagen was onverhoopt total loss geraakt, en moest er snel geschakeld worden. 

Na twee ontmoetingen is ons de opdracht dan ook gegund en konden wij het waarmaken! Omdat de laadbak een aantal weken op zich liet wachten, bereiden wij hun nieuwe Iveco al zo goed mogelijk voor. Op de cabine werd alvast een LED zwaaibalk opgebouwd, trekhaak voorbereiding in het chassis gemaakt en de administratieve handelingen t.b.v. RDW keuring zo ver mogelijk voorbereid. Woensdag 31 juli kwam de laadbak bij ons in Mijdrecht binnen, vrijdag 2 augustus was hun nieuwe voertuig voorzien van Nederlands kenteken en daarmee klaar voor aflevering!  

S&P hebben zelf hun Iveco laten voorzien van hun reclame, wat het hele plaatje helemaal afmaakt. Het team van Autobedrijf van Rijn heeft deze opdracht met plezier vervuld: "We love it when a plan comes together" ;)