Team

De historie van Autobedrijf van Rijn gaat terug naar 1986. Broers Albert en Theo van Rijn starten Gebroeders van Rijn “specialisten in Duitse Merken”, een universele garage in Mijdrecht. Albert verzorgt reparatie en onderhoud, Theo neemt het autoschadeherstel voor zijn rekening. Enkele jaren later verkrijgen de broers het dealerschap van het Spaans/Duitse automerk Seat.
In 1993 splitst het bedrijf zich op, zodat beide broers hun eigen specialiteit verder kunnen uitbouwen in twee aparte bedrijven. In 1996 komt het merk Iveco op het pad, eerst als reparatiepunt. En sinds de verhuizing naar de locatie aan de Rendementsweg, is dit uitgegroeid naar een erkend Service dealer punt. In 2006 is dan de keuze gemaakt om het dealerschap van Seat te beëindigen, zodat alle aandacht gegeven kan worden aan IVECO Bedrijfswagens.

Dit zorgde voor een groei in verkoop van nieuwe en gebruikte Iveco Daily. Maar ook al enkele nieuwe vrachtwagens. Het pand aan de Rendementsweg werd voor deze werkzaamheden te klein.

Eind 2019 wordt, na een zoektocht van ruim 4 jaar, een nieuwe locatie gevonden. Een intensieve tijd van verbouw en opbouw volgt. In augustus 2020 is de verhuizing naar de Productieweg 3 in Mijdrecht een feit. De nieuwe werkplaats aan de Productieweg biedt ons team dé ruimte om alle nodige werkzaamheden uit te voeren en kunnen we antwoorden op de vragen uit de markt.

Met het huidige team verzorgen we dagelijks het onderhoud, service en reparatie aan IVECO en Fiat bedrijfswagens. Sinds 1 oktober 2020 zijn wij ook partner van Alltrucks Trucks & Trailerservice, waarmee we ook een universele truck garage geworden zijn.

Ons team bestaat uit een groep vaste medewerkers waarvan velen al jaren verbonden zijn aan ons bedrijf. Voor ons werkt dat natuurlijk prettig. We kennen elkaar door en door en weten wat we aan elkaar hebben. Maar ook voor u als klant is het prettig; Een bekend gezicht en iemand die weet hoe het zit. Het team volgt continue cursussen en trainingen om up to date te blijven van de huidige bedrijfswagen en trailer technieken. Alleen zo willen wij onze klanten dagelijks van aandacht en het juiste advies blijven voorzien.

Niet alleen voor de after-sales kunt u vertrouwen op ons team. Ook op gebied van verkoop van nieuwe en gebruikte Iveco Daily’s kan men gebruik maken van de diensten en ervaringen in bedrijfswagens en BE combinaties.

Autobedrijf van Rijn is een begrip in Mijdrecht en omstreken. Al jarenlang zijn wij dé bedrijfswagen garage als het gaat om uitdagingen. Wij durven te denken in oplossingen!