Team

De historie van Autobedrijf van Rijn gaat terug naar 1986. Broers Albert en Theo van Rijn starten Gebroeders van Rijn “specialisten in Duitse Merken”, een universele garage in Mijdrecht. Albert verzorgt reparatie en onderhoud, Theo neemt het autoschade herstel voor zijn rekening. Enkele jaren later verkrijgen de broers het dealerschap van het Spaans/Duitse automerk Seat.
In 1993 splitst het bedrijf zich op, zodat beide broers hun eigen specialiteit verder kunnen uitbouwen in twee aparte bedrijven. In 1996 komt het merk Iveco op hun pad, eerst als reparatiepunt. Maar sinds de verhuizing naar de huidige locatie aan de Rendementsweg, is dit uitgegroeid naar een erkend Service dealer punt. In 2006 is dan de keuze gemaakt om het dealerschap van Seat op te zeggen, zodat alle aandacht gegeven kan worden aan IVECO Bedrijfswagens.
 
Met het huidige team verzorgen we dagelijks het onderhoud, service en reparatie aan IVECO en Fiat bedrijfswagens. Het team volgt continue cursussen en trainingen om up to date te blijven van de huidige bedrijfswagen technieken. Alleen zo willen wij onze klanten dagelijks van aandacht en het juiste advies blijven voorzien.
 
Niet alleen voor de after-sales kunt u vertrouwen op ons team. Ook op gebied van verkoop van nieuwe en gebruikte Iveco Daily’s kan men gebruik maken van de diensten en ervaringen in bedrijfswagens en BE combinaties.
Autobedrijf van Rijn is een begrip in Mijdrecht. Al jarenlang zijn wij  het autobedrijf als het gaat om Occassions, BE Trekkers en Trailers, verhuur en onderhoud. Ons team bestaat uit een groep vaste medewerkers waarvan velen al jaren verbonden zijn aan ons bedrijf. Voor ons werkt dat natuurlijk prettig. We kennen elkaar door en door en weten wat we aan  elkaar hebben. Maar ook voor u als klant is het prettig; Een bekend gezicht en iemand die weet hoe het zit.