Techniek Driedaagse 2022

Techniek Driedaagse 2022

Deelname aan Techniek Driedaagse groot succes!
 
Het is alweer bijna een maand geleden, maar we genieten nog na van onze 5e deelname aan de Techniek Driedaagse. Hét evenement gericht op de jongeren van nu, om hun te helpen in een beroepskeuze voor later. Samen met collega bedrijven uit de Automotive, Bedrijfswagen, Schadeherstel en Mechanisatie branches, verzorgen wij workshops op de Mobiliteitstand. Met de workshops brengen wij ons enthousiasme over op hun. Genoeg talent die wij over een paar jaar terug hopen te zien in een van onze bedrijven. Tijdens de open avond zagen we heel veel bekende gezichten terug met hun ouders en/of verzorgers. Zij konden met eigen ogen zien en ervaren hoe leuk het is om te werken in de techniek. Wij als bedrijven kunnen hun laten zien dat hun kinderen goed terecht komen en een hele mooie uitdagende carrière tegemoet kunnen gaan in onze sector. 

De mobiliteit is de laatste jaren in een stroomversnelling gegaan. Buiten dat we praktijk mensen nodig blijven hebben, ondanks de elektrificatie en waterstof aandrijvingen, zullen we ook theoretische mensen nodig gaan hebben. Zowel voor de doeners als de denkers liggen mooie banen voor het oprapen!
Wij hebben nog plaats voor een BBL Student in onze werkplaats! En dan zoeken wij een topper die van afwisselend werk houdt. Van servicebeurt en reparaties, op- en ombouw van laadbakken tot aan het rijklaarmaken van (nieuwe) voertuigen! Meer weten? Of benieuwd welke jobs nog meer hebben? Bekijk onze vacature pagina. Welkom! 

Bekijk hier de reportage gemaakt op de Techniek Driedaagse: