Techniek Driedaagse 2023 groot succes!

Techniek Driedaagse 2023 groot succes!

Zo het zit er weer op! En wat een succesvolle editie was het dit jaar ook weer. Ruim 5.500 leerlingen en ouders hebben we weten te bereiken via de Techniek Driedaagse in Aalsmeer. Scholen uit de regio De Ronde Venen, Nieuwkoop en Amstelveen bezochten dit techniek evenement. De open avond vernamen we dat er rond 20.00u al 1800 bezoekers geteld waren! 

Op onze stand Automotive waren we dit jaar goed vertegenwoordigd! Dankzij de actieve vrijwilligers en deelnemende bedrijven die medewerkers beschikbaar stelden, was een nog groter succes dan vorig jaar. We ontvingen meerdere complimenten van organisatie en collega branche coördinatoren dat onze stand een afwisselend programma bood, overzichtelijk en uitnodigend gepresenteerd werd. 
 
De eerste ronde op dinsdag, de aftrap van de driedaagse, was even zoeken hoe het ook alweer ging. Maar toen de ‘dieselmotor’ van Team Automotive op gang was, ging die onverminderd door tot aan de open avond! De bedrijven die dit jaar voor het eerst deelnamen, zijn ook zo enthousiast geworden dat ze volgend jaar er weer bij zullen zijn! Volgend jaar in ieder geval de reünie van #TeamAutomotiveT3D ! 

Voor 2024 staan er naast de Techniek Driedaagse gepland, o.a. ook nog VenenOnStage, Open dagen bij Truckacademy op de agenda.