Tech=Tof Thuis Quiz – wij doen mee!

Tech=Tof Thuis Quiz – wij doen mee!

Onze medewerker Sjaak wordt beroemd! Hij is te zien in de Tech=Tof Quiz; een online alternatief voor de Techniek Driedaagse!

Tech=Tof! Quiz 2021 

De Tech=Tof Quiz is een digitaal alternatief voor de Techniek Driedaagse. Dat evenement kon helaas niet doorgaan. Dit wel! En wij doen mee! Leerlingen van de groepen 7, 8 en de brugklas spelen deze quiz op school en gaan met elkaar de strijd aan. En het leukste is? U kunt ook meespelen! Op donderdagavond 18 maart 2021 spelen we de volwasseneneditie: de Tech=Tof Thuis Quiz. Alle ouders/verzorgers/buren en andere belangstellenden zijn welkom om mee te doen.  
 
De quiz geeft een breed en veelzijdig beeld van de legio technische mogelijkheden die onze regio biedt. Zo zien we hoe een monteur van Autobedrijf Van Rijn een vrachtwagen van een apk- keuring voorziet, onderzoeken ze de werking van een melkrobot van Lely bij een agrariër in Ouderkerk aan den Amstel en zien we alles over het maken van spelattributen van gerecycled materiaal bij Omefa in Nieuwkoop. En wat u bij ons ziet? Dat houden we nog even geheim. We hebben in ieder geval een jonge medewerker bereid gevonden om te vertellen over het vakgebied en voor het stellen van de technische vragen. Binnen 45 minuten weten we wie de winnaar is! Speel mee op donderdagavond 18 maart 2021 en win!  
 
Bekijk hier alvast de trailer!