Van Walraven

Van Walraven

Aan Van Walraven hoofdvestiging Mijdrecht leverden we weer een stuk maatwerk af. De complete levering en betimmering verzorgden wij van A tot Rijklaar! 

De zijwanden zijn voorzien van een lat-om-lat betimmering. Deze dienen verder als basis waarop we steunen hebben gemaakt tbv vloer- en hoogtelading stangen. De vloer zelf is voorzien van een betonplex anti slip vloerplaat, die verderop is aangepast met een rubberen mat achter de schuifdeur. Dit is speciaal gedaan voor de kleine orders, denk aan kleine dozen, zodat deze niet door de volledige laadruimte schuiven. Wat wij anders doen dan ten opzichte van andere oplossingen en aanbieders, is dat we een dikkere vloermat gebruiken en deze op dezelfde hoogte uitvullen van de vloer zelf. De vloermat blijft ook zijn gehele levensduur op zijn plaats liggen, krult en scheurt niet. Het geheel is dan ook afgewerkt met aluminium vloerstrippen en ook de instaprand bij de schuifdeur is keurig afgewerkt met een passende aluminium strip. 

Ondanks dat IVECO Daily laadruimte biedt van ruim 5 meter, bieden we door het maken van een doorvoerluik in het tussenschot een oplossing voor de lengte buizen van 6 meter! In de cabine blijft de veiligheid gewaarborgd door de kist waarin de buizen opgeborgen blijven en chauffeur niet kan raken.