XXL Servicebus voor Roeleveld & Bos

XXL Servicebus voor Roeleveld & Bos

Begin april leverden wij een jonge gebruikte Iveco af aan Roeleveld en Bos Mechanisatie. De bus gaat ingezet worden voor onderhoud en service op locatie bij haar klanten. De Iveco Daily is voorzien van de HiMatic automaat en heeft een 160 pk sterke motor. Met een laadlengte van ruim 4,6 meter mogen we toch echt spreken van een XXL Servicebus. (Mocht dit ooit nog te kort zijn, hebben wij met Iveco nog een XXXL bus in de line-up.)

Wij hebben de bus verder opgebouwd met sidebars,  rear bar van RVS en hebben wij de Daily uitgerust met een achteruitrijcamera systeem. 
Roeleveld en Bos is een mechanisatiebedrijf en VA-Keur VCA Keurings-bedrijf dat is gevestigd in Mijdrecht (tussen Utrecht en Amsterdam). Zij zijn gespecialiseerd in verkoop, onderhoud, reparatie en keuring van landbouwtrekkers en landbouwmachines voor loonbedrijven en melkveehouders. Daarbuiten zijn wij ook actief in diverse tractoren en machines voor groenbedrijven, hoveniers, maneges, gemeentes en overheden, aannemerij bouw en sloop, tuinbouw en grondverzet.